Bilim ve Sanat Merkezi

Vizyon: Bilimde ve sanatta öncü kurum olmak.

Misyon: Bilim ve Sanat Merkezi olarak Kurumun kuruluş amacına bağlı kalarak ve kendimizi sürekli geliştirerek, özel yetenekli çocukların kendilerini tanımalarını, yeteneklerinin farkına varmalarını ve yetenek alanlarında eğitilmelerini sağlayarak Türk Milli Eğitiminin temel amaç ve ilkelerini en üst seviyede gerçekleştirmektir.

Başarılar: 4. İzmir Eğitim Bilim olimpiyatlarında Akıllı Filtre adlı proje İlköğretim Kategorisinde Türkiye 2. si olurken Jeolojik Devirler adlı projemiz sergilenmeye değer görülmüştür. İstanbul´da düzenlenen CNR Dünya Ticaret Merkezi Eğitim Fuarında Kaburga Oteli adlı projemiz, Çevir Kazan Devir Kazan adlı projemiz ve Aile Bütçesi adlı projemiz sergilenmeye değer görülmüştür. Yine Ankara´da düzenlenen ve Dünya ülkelerinin katıldığı Uluslar arası Düş Çizgisi Yarışmasında Taşınabilir Bellek adlı projemizle finale kaldık.

Pansiyon Bilgileri: Yok
Saatler: 13.40-19.40
Servis Bilgisi: Yok
Taban-Tavan Puan Bilgileri: -